BBC News - World............

søndag den 14. juni 2015

Moder-planeten :

Overførsels-teknlo..teknologi...til lægevidenskaben 7.../ hospitaler. etc..man har ikke mere brug for nåle...og sprøjter...(lægevidenskaben 7 eksisterer specielt på moder-planeten men er ved at sprede sig til også andre af planeterne i galaksen efterhånden som den bliver godkendt af stederne).



Disse nye overførelses-metoder er baseret på forskelligt tryk istedet, så skal man have fat i en åre der har det bestemte tryk, ja så gør denne teknologi at man netop kan nærme sig og til-koble sig den åre med denne tryk på denne måde. Det hele sker ved lavvolt-teknologi og system er faktis...faktisk mere precist..præcist da...den finder trykket ..istedet for åren...



Det fungerer sådan at man får sat nogen bånd på der hvor man skal have "adgang til" og in denne bånd er der en...mangnet..."magnet-kort" der gør resten. De er vel udstyret med..noget trykmåling og meget små mængder x-ray for at se åren..og så overførslen-teknologien kunne jeg forestille mig.



Andre overførsels-teknologi måder er via alle respirator-veje..også endehullet...samt seriøs overvågning hvad patienten spiser eller må spise for netop "hans / hendes" mave.

Rygsøjlen, har man specialiseret sig med at lave "gummi-agtige / lignede" strukturer der kan forveksles ved synet af dem. Ved disse har man lavet elektroniske eksperimenter ved at indsætte elektronik og tryk-genstande i hele strukturen der kan både signalere og overføre og registrere forskellige signaler.



Her kan man tit lave en perfekt sammenligning af ..en "ulempe" ved en rygsøjle, og finde svar og feedback til det der skal videre ske med patienten.
Man kan så endvidere "liste" sig ind med sit værktøj ved hjælp af diverse slimaftige..slim-agtige / lignende væsker der der presses stille ind de steder man skal nå for at gøre sit arbejde. Disse væsker er meget "ens" med kroppens vædsker disse steder hvor der skal opereres og optages meget nemt..da det næsten er en lille midlertidig manipulation af stedet mens man opererer, da med de andre vædsker er det nemmere at "bævege" sig rundt.



Bagefter kan man forsigtig ..suge / fjerne disse væsker ud af kroppen ved hjælp af tryk / suge genstande.

Visse andre steder på planeten er det blevet et hit at spise specielle spise-varer og andre ressourcer, da man har studeret maven i specielle firmaer og resten af organismen og har fundet frem til netop kostpræparat til disse maver og til andre maver disse andre madvarer...
Det hele er baseret på selve mavens gasser og tarm-flora og hvad der udskiller sig derefter rundt i kroppen, samt hvad de forskellige dele af kroppen kræver for at fungerer etc...
De har ingen data man kan sammenligne med andre steder om denne spise-form..og det er lidt usikkert om det er alle "stoffer" de får ad denne vej.


Togene er med et stort bredt hjul i midten og turbiner bag samt lidt start-hjælp fra hjulene.... 
Fungerer både som metro og som alm. tog..det vil sige det er den samme motor-model der bruges både som metor..metro og som regional..toge etc..
Til opstart får den også hjælp fra hjulene, men når den har nået en fart, er det meningen at turbinerne skal trække toget. Det er klart at der forskel på størrelsen af turbinerne afhængigt hvilket tog det drejer sig om.
Den har 1 stort bredt hjul i midten lidt som en "tromle maskine" og bruger at dreje i kurver der breder sig også i højden, lidt ligesom en "fun park"-rutschebane .
Ved tunneller over lange afstande har man sørget for at luft-trykket i tunnellen "skubber" og hiver toget frem vbed..ved hjælp af "tryk-luft" da der på enden af toget bliver koblet en stor plade der ikke lader lften..luften passerer toget i store mængder. Det vil sige at tunnelerne er meget præcise og ...tætte så man kan bruge luftrykket også.



Der er tv i vognene så man kan se toget foran og bagved og i siderne...så man behøver ikke at "kigge ud af vinduet" for at se noget...udenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar