BBC News - World............

fredag den 5. juni 2015


Mange af de store "bosser" / ledere i firmaerne bliver mere og mere....virtuelle og giver ordrer og retningslinjer etcetera gennem en skærm eller holografi...det er af sikkerheds-mæssige grunde og også fordi det er måske nemmere ved at skære det ud i pap med skemaer og tegninger og statias..statistikker eller lignende.

Desværre har man set at..nogle "politiske-partier" eller ordner eller nye religioner er blevet kopieret og man har pumpet disse folk der faldt for "kopi" partiet for penge og kræfter, og når de så henvender sig til det e..rigtige parti bagefter skaden er sket, vil de så ikke tro at det ikke var dem...så der er lange retssager / bitterhed / bæren nag og så videre om disse ubehagelige oplevelser.






3D- teknolæ..teknologien på moder-planeten foregård ved hjælp af elektroder, der bliver styret med hjernen og skærmen...der registrerer visse kommandosignaler fra hjernen...og kan derfor navigere i dette styresystem der er lavet til at favorisere hjernens kommando-signaler...Det er simpelt hen lavet for at man kan navigere enklere igennem menusystemet...Nogen af disse systemer  er dog også lavet sådan at "det er kun nogen af funktionerne" der styres af hjernen, resten foregård enten ved hjælp af de 3D tio..ting man har foran sig ( man kan dreje og "røre" ved dem ) eller ved hjælp af et tastatur / mus / pointer, man har ved siden af.
som man ved så foregård det hele man ser på en skærm også en 3D-skærm ved hjælp af hertz (altså svingninger pr sekund ), ved hjælp af denne model kan man som sagt få et billed frem...i avancerede maskiner af disse er der...forskellige hertz-svigninger...svingninger  i billedet afhængigt af hvilke ting man ser på, så hjernen (øjet) kan fokusere på 1 slags hetz og derefter en anden slags hertz.
Dette kan forklares på denne måde : i et billed af et hus, med et træ ved siden ad bruger man to forskellig hertz : et hertz på 50 Hz til huset og en hertz på 150 hertz til træet, så sagt på en anden måde vises huset kun med 50 Hz og træet kun med 150 Hz (hertz)...det kan give øjet lidt ro så den kan fokusere på det den vil.
(briller) bliver det brugt også hvis man har en mikrofon ved tæt ved munden i en holder fra øret. Disse briller gør at man kan få brillen evt. til at distrahere fra selve rummet men befinder sig i, gode også til at gøre det modsatte evt. køre i et køretøj i totalt mørke etc..
en af mulighederne i holografiene er at man kan bruger sin næse som koordinator, det vil sige det næsen peger på bliver fremhævet eller ti..tydeligere...



En af de mere avancerede former for Holografi er
mere flydende stof.med..lav el igennem i en hertz lignende strøm, her kan man lave alle mulige figurer og silhuetter.
I andre opstillinger men mere faste opstillinger bruger man rød laser til diverse punkter for at ændre indstillinger indeni til andre funktioner.
her i disse opstillinger kan man ændre farve og lys/kontrast, for at man kan se det indeni bedre.




Der findes i denne 3D eller holografi verden, både ting der er virtuelle og "virkelige", så de gælder i hverdagen, sådan noget som at se en bolig og købe den, foretage indkøb, hente diverse tilladlser og så videre og ting der bare bruges til "spil" eller "hygge"...


Tilbage til Moder-planeten :
Særlige sensitive.(sensitiv) personer..modtager .de..udenfor vibrationer fra andre der har det godt eller dårligt...det vil sige de er mere modtagelige for sådanne "vibrationer". De ser meget mere af den virkelige verden med et enkelt blik og har derfor nemmere ved at bliver....over-belastede.
mange også væk fra denne planet, mærker denne forandring på Moder-planeten...og space-skibet / ffærghen...færgen
Nogen bliver så medtaget at de må indlægges med svære ...psykoser...eller også have ..noget beroligene / terapi...
Heldighvis...heldigvis lærer mange at "distrahere" væk for denne sindstilstand der kommer og river dem væk fra hverdagen med alle disse dårlig-domme...



Det er værre med dem på selve planeten da de ikke kan distrahere væk fra Crash-et / nedturen, og fordi de mærker ånderne fra de diverse uheldige ...skæbner der er borte nu.



Mange redder sig ved at flytte væk -fra de hårdest ramte områder...og får det hurtigere bedre der...
Mange af børnene ved ikke hvad de skal stille op i deres grupper og allierer sig med de voksnes grupper for at få lidt mentalt støtte og kærlighed...Det akn..kan også være grupper med kun en af delene såsom kun mænd eller kvinder...
Nogen af disse grupper der er samlet i disse pladser er blevet lavet om til et slags "fængsler" hvor man overvåger dem i disse sportspladser dag og nat og de får ikke lov til at komme ud ...måske lidt med ...vagt.
Disse grupper lærer efterhånden at være på vagt for at ikke noget udefra kommer oh..og ødelægger deres...Team.





Et godt stykke oppe i bjærgene, langt væk fra det hele lever så disse nye kærligheds-grupper der efterhånden er blevt..blevet fikse til at lave mange ting selv også tøj og sko og sæbe etcetera .. De vil garanteret ikke tilbage og har fundet meget ro der til at kunne leve deres liv i harmoni ( måske lidt fasttigt..fattigt ) men godty..godt.

De holder møder om alverdens ting for at deres gruppe kan leve også i fremtiden..og der er i..en stilhed der, så det er ligesom englene fra vores verden flyver forbid..forbi der...

Disse grupper ..tænker også i retninger om ..hvordan man behandler sine dyr og frugt og planter, som man send..senere skal spise....De har økologisk-lignende og biodynamisk lignede tilstande i deres farme.....tit.
Nogen forstår også at sælge det videre men mange af disse gri..grupper laver deres farme så der er lige akkurat nok at spise til gruppen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar