BBC News - World............

onsdag den 10. juni 2015



For dem der stadig havde et godt liv...og kunne færdes ..nogen steder.....nød man at tage op til bjergene i weekenden og eller til en anden planet i galaksen der, de havde kliker / grupper de træffes i og nogen af dem var så meget in at de lavede modetøj og etik / politik etc..
Man studerede i disse store auditorier og lyden og akustikken var der taget særligt hensyn til, så man kunne høre hvad læreren bedre og de andre elever tale ...blev i baggrunden så den ikke forstyrrede..
Andre metoder der blev brugt var, at lytte helt ind til talerens hjerte mens vedkommende talte, så man fik så meget med også af vedkommendes bevægelser og vrede / glæde, og tanker.



Disse metoder var noget man blev instrueret i og lærte efterhånden i ens sapiens / tænkende individs liv, mange gange blev de også indlært fra familien eller venner...
Der var mage former for lyttemetoder og tale-metoder der var blevet udviklet for simpelt hen at få det essentielle med i undervisningen...men det krævede at man selv kunne ....synkronisere / tune sig ind på denne sinds-tilstand og mange havde nemmere ved at koble sig på i starten af timen efterhånden som læreren begyndte at undervise, end i midten af timen..hvor alle havde..."tunet sig ind"..på læreren.
Denne metode havde en "meget højere virkning på nu´et" end den almindelig form for undervisning vi kender til her på Jorden, men det krævede i mange tilfælde at læreren ikke raser / er vred..de de fleste vil få et chok..da signalet " er forstærket".Så vil simpelt hen sinds-tilstanden og metoden "ryge på gulvet"..
Andre metoder var at inkludere flere følelser i undervisningen, men den forklaring kommer en anden gang.

Moralen / kulturen var bygget op, med disse sapiens samtykke undervejs, de havde været med til at følge disse kulturer undervejs og når byerne blev større eller mindre blev moralen eller kulturen i de diverse steder også forandret. Der hvor det var mikset / blandet af sapiens 7..../ typer, var disse kulturer også...sammensat af de diverse kulturer de kom fra, men de var ikke "slum-agtige" men almindelige og respektere-de da der blev flere og flere...blandede...typer og kulturer.



Nogen af disse kulturer og steder ...klarede sig bedre end...Moder-planeten selv og havde mere at give...til hinanden..og staten...De kunne støtte ens medborgere bedre end andre kulturer også af selve de indfødtes kultur. De havde deres egne....sangere / musik / filmskuespilere / idoler, og også politikere, selv om de stemte tværs over kulturene -og mange af de troende / ikke troende havde kunne lave nogen opdateringer / fornyelse af ders.....deres kultur de ikke kunne lave i den planet / kultur de kom fra..



Desværre er der ingen forklaring men i de mest..værste krigs-områder forsvandt der et hus, og man har ikke fundet det igen, det var kun en lille notits af i nyhederne, da man havde nok med at overskue denne..katastrofe..planeten og galaksen var ude for..Der er ingen forklaring og man har ikke fundet det igen...man siger at det spøgte i dette hus, da mange sapiens døde i området og i de værste krige.
dette hus dukkede op i ...rum hullet hvor space-færgen navigere-de, og blev registreret af færgens...radarsystem. Mere ved man ikke om huset´s forsvinden...

Af andre besynderlige ting var at man hørte skrig der havde forgået noget tid siden og uheldige skæbner var gået bort / døde. Nogen af de skrige var fra nogen unge-grupper der havde leget med..ånderne...og nogen var døde på mystisk hvis andre vil ikke tale om hvad der var sket. Andre af skrigene var simpelt hen fra overfald diverse steder.



Inden for de forskellige religioner kom der nu forskellige budskaber frem og de kom frem da
forskellige troende så visioner om hvad der nu skete og hvornår de skulle flytte eller tage hen....
Det var alle mulige tegn...fra deres guder...eller andet der viste dem...noget der ikke...kunne gøres..med teknologien eller statens / planetens...muligheder.
Det var mange tegn og mange af dem behøvedes man ikke engang at være i en anden sindstilsdtand for at kunne høre eller se dem eller mærke dem, mange prøvede at lade sig drage af dem, for at se om der nu var en vej ud ...den vej "tegnene" nu viste.
Nogen var heldige og fandt..så den rigtige vej ud...med denne hjælp...andre...faldt desværre for fake / løgne / dårlige.."tegn" så de kom de forkerte steder hen istedet.
Mange spørgsmål dukkede op i disse..krigstilsdtande og mange fortalere for disse religioner, begyndte så at besvare disse spørgsmål så godt de kunne...men der var stor efterspørgsel og det var ikke altid..at de havde kapacitet til at kunne besvare alle disse spørgsmål der blev stillet.
Nogen af disse fortalere fik ...nogen af disse syn forklaret af de der så dem..og kunne så fortolke / videregive dem til deres troende.

Andre ting der skete var at nogen Templer var simpelt hen blevet for farlige at være i / træffes ved ...bl. a. fordi de var for tæt på de "hærgede steder"... og mange gav den eller den religion eller gruppe skylden..hvis der for eksempel havde været overtal af disse når ting skete i disse områder.
Nogen gange var det simpelt hen en taktik for at samle en lille del af befolkningen visse steder og også fodi..fordi mange af disse religioner advarede mod disse store krige og metoder og  ..fake metoder, og det gik jo ikke hvis den religion nu kunne...fælde...en...dårlig...metode der nu skulle bruges i et parti / firma / ellr..eller orden etc. i denne område. Så var det altså nemmere at fjerne de troende og så gøre det. Det behøvedes ikke at være alle religioner, men kune..kun de der netop advarede imod disse ting...der skulle udføres i de områder. det kunne være en af forklaringerne..

Andre begyndte at lege med "farlige ånde" lege og andre ting...nogen forsvandt og vendte ikke tilbage...det har jeg skrevet før i denne kapitel, mere er der ikke at sige til det..der er ikke nogen forklaringer, ma..mange begyndte at opføre sig underligt også selv efter disse lege var stoppet, nogen prøvede at flygte fra..disse ting til andre planeter eller galakser hvis de havde råd leer..eller havde mulighed..og speciel-politiet lavede deres rapporter men det var ikke meget de kunne forklare..fordi de var kræfter man ikke var vandt til at handle eller færdes i. Andre prøvede at skylde skylden over for andre...for hvad de nu havde leget med og skulle lade være istedet.

Inden for grupper og teams / politiske interesser etc..
Nogen blev "smidt ud" af deres egne fra de grupper de plejede at træffes i, og som regel var der ikke noget at gøre...man kunne ikke vende tilbage.. i hvert fald i et stykke tid..man havde enten opført sig dumt eller også var der en fælles interesse i at få en ....ud af gruppen, det gjaldt også almindelige borgere, med et normalt job og liv.
Mange af disse borgere vendte så ike ...ikke tilbage til disse grupper eller teams da de havde fået andre muligheder eller ly..livssyn i mellemtiden, og deet..det var der mange af..disse grupper teams etc..der ikke kunne forstå det..når nu de havde åbnet dørene igen.

Andre ekskluderede en..fordi man eksperimenterede med nye...Guder og ordner etc....der krydsede de andres .....moral og etik...Simpelt hen var visse troende grupper ...eller andre...enten bange for situationen eller det passede ikke ind i deres moral...kultur etc. Men nu disse tider var her var mange nødt til at udforske eller flytte sin tro for at så måske at vende tilbage eller for at finde noget nyt i en ny tro..Men der var mange faldgruber og mange / nogen måtte erkende at det var ikke noget for dem eller at det var ikke godt og så...vælge noget andet eller det gamle igen.

Nogen andre steder #kunne man ikke lide# ikke bare ens egne troende og ikke troende samt sapiens og holdte dem 3 skridt for livet, det var en gyldent regel disse steder, Altså det var en gyldent regel at ikke komme "for tæt på" ens egne men heller ikke de passerende og de nye der flyttede til i håb om...??
De nye / tilflyttere vidste ikke disse regler og derfor blev de tit være udsat for chikane etc...indtil de kunne indrette sig til dui..disse "krigs"-regler.

Take...away...restauranterne åbnede i storstil alle steder og forskellige duste..dufte af de forskellige mad-arter (fra de forskellige planeter)spredte sig på gaderne..og man blev sulten når man gik disse steder..Folk gad simpelt hen ikke bruge al den tid til at lave nobget..noget mad..og det kunne også gå godt i et stykke tid, men mange faldt for ærnerings-fattige mad og blev så skadet af det..istedet.



Nogen bestilte maden direkte hjemmefra..og det blev sendt elektronisk..via overførsels-teknik til disse beholdere der lignte..lignede mikrobølge-ovne til en forveksling..
Det var en rimelig ny teknologi men den virkede rigtigt godt og der gik faktisk ikke noget tabt i denne overførsels-teknologi og den kom direkte fra restauranten...og den var billig i anskaffelse og at installere / tilslutte.
Mange af restauranterne valgte at kunne sende maden på den måde da de kunne se at de fik flere kunder og flere stam-kunder / tilbagevendene også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar