BBC News - World............

søndag den 14. juni 2015

Moder-planeten :

Overførsels-teknlo..teknologi...til lægevidenskaben 7.../ hospitaler. etc..man har ikke mere brug for nåle...og sprøjter...(lægevidenskaben 7 eksisterer specielt på moder-planeten men er ved at sprede sig til også andre af planeterne i galaksen efterhånden som den bliver godkendt af stederne).



Disse nye overførelses-metoder er baseret på forskelligt tryk istedet, så skal man have fat i en åre der har det bestemte tryk, ja så gør denne teknologi at man netop kan nærme sig og til-koble sig den åre med denne tryk på denne måde. Det hele sker ved lavvolt-teknologi og system er faktis...faktisk mere precist..præcist da...den finder trykket ..istedet for åren...



Det fungerer sådan at man får sat nogen bånd på der hvor man skal have "adgang til" og in denne bånd er der en...mangnet..."magnet-kort" der gør resten. De er vel udstyret med..noget trykmåling og meget små mængder x-ray for at se åren..og så overførslen-teknologien kunne jeg forestille mig.



Andre overførsels-teknologi måder er via alle respirator-veje..også endehullet...samt seriøs overvågning hvad patienten spiser eller må spise for netop "hans / hendes" mave.

Rygsøjlen, har man specialiseret sig med at lave "gummi-agtige / lignede" strukturer der kan forveksles ved synet af dem. Ved disse har man lavet elektroniske eksperimenter ved at indsætte elektronik og tryk-genstande i hele strukturen der kan både signalere og overføre og registrere forskellige signaler.



Her kan man tit lave en perfekt sammenligning af ..en "ulempe" ved en rygsøjle, og finde svar og feedback til det der skal videre ske med patienten.
Man kan så endvidere "liste" sig ind med sit værktøj ved hjælp af diverse slimaftige..slim-agtige / lignende væsker der der presses stille ind de steder man skal nå for at gøre sit arbejde. Disse væsker er meget "ens" med kroppens vædsker disse steder hvor der skal opereres og optages meget nemt..da det næsten er en lille midlertidig manipulation af stedet mens man opererer, da med de andre vædsker er det nemmere at "bævege" sig rundt.



Bagefter kan man forsigtig ..suge / fjerne disse væsker ud af kroppen ved hjælp af tryk / suge genstande.

Visse andre steder på planeten er det blevet et hit at spise specielle spise-varer og andre ressourcer, da man har studeret maven i specielle firmaer og resten af organismen og har fundet frem til netop kostpræparat til disse maver og til andre maver disse andre madvarer...
Det hele er baseret på selve mavens gasser og tarm-flora og hvad der udskiller sig derefter rundt i kroppen, samt hvad de forskellige dele af kroppen kræver for at fungerer etc...
De har ingen data man kan sammenligne med andre steder om denne spise-form..og det er lidt usikkert om det er alle "stoffer" de får ad denne vej.


Togene er med et stort bredt hjul i midten og turbiner bag samt lidt start-hjælp fra hjulene.... 
Fungerer både som metro og som alm. tog..det vil sige det er den samme motor-model der bruges både som metor..metro og som regional..toge etc..
Til opstart får den også hjælp fra hjulene, men når den har nået en fart, er det meningen at turbinerne skal trække toget. Det er klart at der forskel på størrelsen af turbinerne afhængigt hvilket tog det drejer sig om.
Den har 1 stort bredt hjul i midten lidt som en "tromle maskine" og bruger at dreje i kurver der breder sig også i højden, lidt ligesom en "fun park"-rutschebane .
Ved tunneller over lange afstande har man sørget for at luft-trykket i tunnellen "skubber" og hiver toget frem vbed..ved hjælp af "tryk-luft" da der på enden af toget bliver koblet en stor plade der ikke lader lften..luften passerer toget i store mængder. Det vil sige at tunnelerne er meget præcise og ...tætte så man kan bruge luftrykket også.



Der er tv i vognene så man kan se toget foran og bagved og i siderne...så man behøver ikke at "kigge ud af vinduet" for at se noget...udenfor.

torsdag den 11. juni 2015



Moder-planeten :
mange venner der kommer fra andre steder hilser pludselig ikke mere.......
Det er simpelt hen på gruund...grund af krisen, for meget arbejdsløshed og for meget prygle-ri om hvem der skal have magten til det og det for ikke at miste sin position og måske en fremtid eller nutid.. På grund af disse kriser..ja så...bliver folk bange og begynder kun at knytte sig til ...."deres egne"...Man kan simpelt hen se at disse venskaber falder som domino-brikker...planeten over, men andre steder i byerne blomstrer det op med disse mixede../.blandede kulturer og mad-mode etc. ting da man opfinder / laver mange populære ting...



Mange..steder begynder det at ...stinke af ..affald af forskellige arter da, flere firmaer også ulovlige, har ..dumpet affald i en anden dimension lige der ved dette sted......desværre er disse dimensioner ikke helt vand og luft....tætte, og derfor begynder det at lugte visse steder...af disse kemiske og andre former for affald...



Nogen har måske gjort det i nødværge ved øjeblikket, men vender så ikke tilbage til disse affaldssteder...da fabrikken så lukkede eller firmaet gjorde...og så skulle de hurtigt finde nogen steder at gemme disse affaldsrester...og der kommer de aldrig igen eller efterlader nogen notis notits om hvem der har efterladt det der...mange bruger det til at "feje noget under gulvtæppet"..så det ikke kan ses og så får de heller ikke bøder eller forfulgt bagefter af retssager / rengøring etc...

Der er ikke kun affald, men også...gen-teknologi..er der blevet forsket i både inden for dyr og planter og ..sapiens...Mange får at vide at...deres..rigtige mor var en ruge-mor, eller en .læge..skabt..moder-mave som de er kommet til livs på... andre sager kommer løbende som ..der både er krig og der hackes og ...ja det kommer frem i lyset...



Man bygger også nye ...veje og andet i disse dimensioner, men tager ikke hensyn til hvis der allerede er noget allerede i disse dimensioner der var der naturligt...dog hovedsageligt er der for...gods-transport og store motorveje...der skal langt væk...

Andre steder :
hjemsøgt af ånder fra en anden planet... eller space-skib hvor det går dårligt, rigtig dårligt...
På andre pal...planeter langt væk begynder man at mærke disse "vibrationer" og nogen gange i form af ånder der ...rejser til disse fjerne steder for at "beklage" sig over ...den nu-tids..situation.


Der er mange der registrer disse ...forsøg på kommunikation..mellem befolkningen der...men det bliver i dette planets..uvisse eller ukendte...så det bliver registreret men alligevel måske ikke registreret ...rigtigt..hvem ved ..der står ikke noget skrevet nogen steder...



Nogen space-skibene bliver tilbage-holte / indfanget i store rum-parkerings-pladser, men efter man har undersøgt skibet og personerne...tør man ikke lade skibet gå fri..for frygt...at de opdager ...at de har været der og ...interviewet dem..i deres søvn..om hemmelige spørgsmål..etc.. :
Ja det er sådan at ....nogen af disse space-færger er desværre blevet indtaget af nogen planeter ..der er ikke særligt venlig-sindet mod fremmede, og nogen af disse planeter har fundet fre til disse stop..store space-skibe som navigerer fuldautomatisk...de er så blevet bragt til steder hvor de kan parkere, da denne pal...pal..planet har nu overtaget styringen på space-færgen..de forhører så de forskellige sovende under deres søvn, og det giver selvfølgelig længere soveritd...sovetid som mange ...ikke er forberedt til og det er udstyret heller ikke...
derfor bliver deress..deres søvn forlænget....og måske aldrig....ja måske får de ikke lov til at vågne mere i deres liv...på grund af statshemmeligheder af de fremmede der har interviewet dem...
fra denne regering-s side begybn...begynder man at efterforske om det er muligt at besøge denne Galakse denne space-skib har forlade..forladt og få flere avanceret informationer og magt til at nå fremtiden og teknologien og lærdommen...etc..



Det hele er uvis om disse sovende der er indtaget nogensinde bliver ...ladt fri igen....

onsdag den 10. juni 2015



For dem der stadig havde et godt liv...og kunne færdes ..nogen steder.....nød man at tage op til bjergene i weekenden og eller til en anden planet i galaksen der, de havde kliker / grupper de træffes i og nogen af dem var så meget in at de lavede modetøj og etik / politik etc..
Man studerede i disse store auditorier og lyden og akustikken var der taget særligt hensyn til, så man kunne høre hvad læreren bedre og de andre elever tale ...blev i baggrunden så den ikke forstyrrede..
Andre metoder der blev brugt var, at lytte helt ind til talerens hjerte mens vedkommende talte, så man fik så meget med også af vedkommendes bevægelser og vrede / glæde, og tanker.



Disse metoder var noget man blev instrueret i og lærte efterhånden i ens sapiens / tænkende individs liv, mange gange blev de også indlært fra familien eller venner...
Der var mage former for lyttemetoder og tale-metoder der var blevet udviklet for simpelt hen at få det essentielle med i undervisningen...men det krævede at man selv kunne ....synkronisere / tune sig ind på denne sinds-tilstand og mange havde nemmere ved at koble sig på i starten af timen efterhånden som læreren begyndte at undervise, end i midten af timen..hvor alle havde..."tunet sig ind"..på læreren.
Denne metode havde en "meget højere virkning på nu´et" end den almindelig form for undervisning vi kender til her på Jorden, men det krævede i mange tilfælde at læreren ikke raser / er vred..de de fleste vil få et chok..da signalet " er forstærket".Så vil simpelt hen sinds-tilstanden og metoden "ryge på gulvet"..
Andre metoder var at inkludere flere følelser i undervisningen, men den forklaring kommer en anden gang.

Moralen / kulturen var bygget op, med disse sapiens samtykke undervejs, de havde været med til at følge disse kulturer undervejs og når byerne blev større eller mindre blev moralen eller kulturen i de diverse steder også forandret. Der hvor det var mikset / blandet af sapiens 7..../ typer, var disse kulturer også...sammensat af de diverse kulturer de kom fra, men de var ikke "slum-agtige" men almindelige og respektere-de da der blev flere og flere...blandede...typer og kulturer.



Nogen af disse kulturer og steder ...klarede sig bedre end...Moder-planeten selv og havde mere at give...til hinanden..og staten...De kunne støtte ens medborgere bedre end andre kulturer også af selve de indfødtes kultur. De havde deres egne....sangere / musik / filmskuespilere / idoler, og også politikere, selv om de stemte tværs over kulturene -og mange af de troende / ikke troende havde kunne lave nogen opdateringer / fornyelse af ders.....deres kultur de ikke kunne lave i den planet / kultur de kom fra..



Desværre er der ingen forklaring men i de mest..værste krigs-områder forsvandt der et hus, og man har ikke fundet det igen, det var kun en lille notits af i nyhederne, da man havde nok med at overskue denne..katastrofe..planeten og galaksen var ude for..Der er ingen forklaring og man har ikke fundet det igen...man siger at det spøgte i dette hus, da mange sapiens døde i området og i de værste krige.
dette hus dukkede op i ...rum hullet hvor space-færgen navigere-de, og blev registreret af færgens...radarsystem. Mere ved man ikke om huset´s forsvinden...

Af andre besynderlige ting var at man hørte skrig der havde forgået noget tid siden og uheldige skæbner var gået bort / døde. Nogen af de skrige var fra nogen unge-grupper der havde leget med..ånderne...og nogen var døde på mystisk hvis andre vil ikke tale om hvad der var sket. Andre af skrigene var simpelt hen fra overfald diverse steder.



Inden for de forskellige religioner kom der nu forskellige budskaber frem og de kom frem da
forskellige troende så visioner om hvad der nu skete og hvornår de skulle flytte eller tage hen....
Det var alle mulige tegn...fra deres guder...eller andet der viste dem...noget der ikke...kunne gøres..med teknologien eller statens / planetens...muligheder.
Det var mange tegn og mange af dem behøvedes man ikke engang at være i en anden sindstilsdtand for at kunne høre eller se dem eller mærke dem, mange prøvede at lade sig drage af dem, for at se om der nu var en vej ud ...den vej "tegnene" nu viste.
Nogen var heldige og fandt..så den rigtige vej ud...med denne hjælp...andre...faldt desværre for fake / løgne / dårlige.."tegn" så de kom de forkerte steder hen istedet.
Mange spørgsmål dukkede op i disse..krigstilsdtande og mange fortalere for disse religioner, begyndte så at besvare disse spørgsmål så godt de kunne...men der var stor efterspørgsel og det var ikke altid..at de havde kapacitet til at kunne besvare alle disse spørgsmål der blev stillet.
Nogen af disse fortalere fik ...nogen af disse syn forklaret af de der så dem..og kunne så fortolke / videregive dem til deres troende.

Andre ting der skete var at nogen Templer var simpelt hen blevet for farlige at være i / træffes ved ...bl. a. fordi de var for tæt på de "hærgede steder"... og mange gav den eller den religion eller gruppe skylden..hvis der for eksempel havde været overtal af disse når ting skete i disse områder.
Nogen gange var det simpelt hen en taktik for at samle en lille del af befolkningen visse steder og også fodi..fordi mange af disse religioner advarede mod disse store krige og metoder og  ..fake metoder, og det gik jo ikke hvis den religion nu kunne...fælde...en...dårlig...metode der nu skulle bruges i et parti / firma / ellr..eller orden etc. i denne område. Så var det altså nemmere at fjerne de troende og så gøre det. Det behøvedes ikke at være alle religioner, men kune..kun de der netop advarede imod disse ting...der skulle udføres i de områder. det kunne være en af forklaringerne..

Andre begyndte at lege med "farlige ånde" lege og andre ting...nogen forsvandt og vendte ikke tilbage...det har jeg skrevet før i denne kapitel, mere er der ikke at sige til det..der er ikke nogen forklaringer, ma..mange begyndte at opføre sig underligt også selv efter disse lege var stoppet, nogen prøvede at flygte fra..disse ting til andre planeter eller galakser hvis de havde råd leer..eller havde mulighed..og speciel-politiet lavede deres rapporter men det var ikke meget de kunne forklare..fordi de var kræfter man ikke var vandt til at handle eller færdes i. Andre prøvede at skylde skylden over for andre...for hvad de nu havde leget med og skulle lade være istedet.

Inden for grupper og teams / politiske interesser etc..
Nogen blev "smidt ud" af deres egne fra de grupper de plejede at træffes i, og som regel var der ikke noget at gøre...man kunne ikke vende tilbage.. i hvert fald i et stykke tid..man havde enten opført sig dumt eller også var der en fælles interesse i at få en ....ud af gruppen, det gjaldt også almindelige borgere, med et normalt job og liv.
Mange af disse borgere vendte så ike ...ikke tilbage til disse grupper eller teams da de havde fået andre muligheder eller ly..livssyn i mellemtiden, og deet..det var der mange af..disse grupper teams etc..der ikke kunne forstå det..når nu de havde åbnet dørene igen.

Andre ekskluderede en..fordi man eksperimenterede med nye...Guder og ordner etc....der krydsede de andres .....moral og etik...Simpelt hen var visse troende grupper ...eller andre...enten bange for situationen eller det passede ikke ind i deres moral...kultur etc. Men nu disse tider var her var mange nødt til at udforske eller flytte sin tro for at så måske at vende tilbage eller for at finde noget nyt i en ny tro..Men der var mange faldgruber og mange / nogen måtte erkende at det var ikke noget for dem eller at det var ikke godt og så...vælge noget andet eller det gamle igen.

Nogen andre steder #kunne man ikke lide# ikke bare ens egne troende og ikke troende samt sapiens og holdte dem 3 skridt for livet, det var en gyldent regel disse steder, Altså det var en gyldent regel at ikke komme "for tæt på" ens egne men heller ikke de passerende og de nye der flyttede til i håb om...??
De nye / tilflyttere vidste ikke disse regler og derfor blev de tit være udsat for chikane etc...indtil de kunne indrette sig til dui..disse "krigs"-regler.

Take...away...restauranterne åbnede i storstil alle steder og forskellige duste..dufte af de forskellige mad-arter (fra de forskellige planeter)spredte sig på gaderne..og man blev sulten når man gik disse steder..Folk gad simpelt hen ikke bruge al den tid til at lave nobget..noget mad..og det kunne også gå godt i et stykke tid, men mange faldt for ærnerings-fattige mad og blev så skadet af det..istedet.



Nogen bestilte maden direkte hjemmefra..og det blev sendt elektronisk..via overførsels-teknik til disse beholdere der lignte..lignede mikrobølge-ovne til en forveksling..
Det var en rimelig ny teknologi men den virkede rigtigt godt og der gik faktisk ikke noget tabt i denne overførsels-teknologi og den kom direkte fra restauranten...og den var billig i anskaffelse og at installere / tilslutte.
Mange af restauranterne valgte at kunne sende maden på den måde da de kunne se at de fik flere kunder og flere stam-kunder / tilbagevendene også.

søndag den 7. juni 2015


På Space-færgen :
Ud luftningen går sin gang på færgen da folk skal have luft, denne luft kommer ved hjælp af "patroner" der sættes automatisk ind i udluftning-systemet efterhånden som de bliver tomme.
Der er blevt..blevet brugt forskellige teknologier til at komprimere det og gøre det så det fylder mindre plads. Noget af det er at, luften først begynder at reagere "kemisk" og "i rummet" når det er blevet blandet.....sammen.....


Imens står "shopping-centeret" på førgen stille og venter, mens de alle sover. Det ligenr..ligner en spøgelses-by derinde, da alt står i vente position. Lyset og alarmen er godt nok aktive men der er ingen personer så alt står stille.



Et nyt hold Redningshold er kommet på her på planeten og på andre planeter eller galakser da det igen har slået fejl med at lande på spacaë..space-skibet.
De finder deres..skjule-steder og forsøger at forbinde sig med Skibet eller moder-planeten...de mest heldige der har en maske eller lignede der kan matche med de indfødte de blander sig med befolkningen for at få flere informationer om hvor de er...



Deres gemmesteder var tit hvor de kunne få lidt ...ro..for beboerne...i en eller anden grad..så de ikke blev overrasket..i ders.deres bo-sted...
Der var mange ting at tage hensyn til, da mange af rednings-holdene vidste ikke at der fandtes disse planeter...lige rundt om ...hjørnet...
Nogen af disse "sapiens" der kom til disse planeter / galakser levede på deres planet i højere luft-tryk / lavere luft-tryk, så de skulle først til at vende sig til disse atmosfærer før de kunne færdes i det fri ...helt naturligt....




Det var et punkt på hjælpe-holdene der altid var ens...det var at disse teams var alene og havde ikke nogen steder de kunne henvende sig på den strande-de planet, så mange gange maglede de også ...både værktøj og madvarer til at holde sig gående i mere end 1 måned...i skjul...



De fleste af deres forbindelser til deres hjemme-planet eller til målet var i andre dimensioner og dem kunne man ikke få kontakt med i denne dimension...så mange af dem prøvede at få forbindelse forgæves med deres steder...også for at få nogen retningslinjer for hvad de skulle gøre..i denne...nødsituation...



Imens var alt i ro ved space-færgen og alle store pladser tomme...og rene og ventede bare på de skulle bruges igen...alt var parat til at det hele kunne åbnes igen når..space-skibet nåede igennem...rum-hullet....






Elevatorene stod også i stand by og nogen gange gik de i gang ...på grund af dyrene der havde forhvildet sig ind i skibet og lavede "broer" mellem de diverse "kontakter", så tingene gik i gang ...
I sove-perioden var der taget hensyn til at man skulle bevæge ..musklerne og ...syre skulle tages ud af kroppen, men det var en...måde at være i..kun for en kortere periode...højst 2 år, da ellers organerne og andre krops-dele vil gå i udu´/ fordærvelse...
Den tid man sov fik man ikke tilbage i livet...der var ikke opfundet "stad by" funktioner for kroppen endnu hvor man ikke ældes / bliver ældrer, men mange firmaer var gået i gang med at forske i dette og der var mange interesseret -også at bruge på planeten så de kom forbi denne krigs-tid.
Disse former var endnu ikke sikre og der var ingen garanti for firmaet om at det vil holde...Så offentlig var de ikke taget i brug...endnu..


fredag den 5. juni 2015


Mange af de store "bosser" / ledere i firmaerne bliver mere og mere....virtuelle og giver ordrer og retningslinjer etcetera gennem en skærm eller holografi...det er af sikkerheds-mæssige grunde og også fordi det er måske nemmere ved at skære det ud i pap med skemaer og tegninger og statias..statistikker eller lignende.

Desværre har man set at..nogle "politiske-partier" eller ordner eller nye religioner er blevet kopieret og man har pumpet disse folk der faldt for "kopi" partiet for penge og kræfter, og når de så henvender sig til det e..rigtige parti bagefter skaden er sket, vil de så ikke tro at det ikke var dem...så der er lange retssager / bitterhed / bæren nag og så videre om disse ubehagelige oplevelser.






3D- teknolæ..teknologien på moder-planeten foregård ved hjælp af elektroder, der bliver styret med hjernen og skærmen...der registrerer visse kommandosignaler fra hjernen...og kan derfor navigere i dette styresystem der er lavet til at favorisere hjernens kommando-signaler...Det er simpelt hen lavet for at man kan navigere enklere igennem menusystemet...Nogen af disse systemer  er dog også lavet sådan at "det er kun nogen af funktionerne" der styres af hjernen, resten foregård enten ved hjælp af de 3D tio..ting man har foran sig ( man kan dreje og "røre" ved dem ) eller ved hjælp af et tastatur / mus / pointer, man har ved siden af.
som man ved så foregård det hele man ser på en skærm også en 3D-skærm ved hjælp af hertz (altså svingninger pr sekund ), ved hjælp af denne model kan man som sagt få et billed frem...i avancerede maskiner af disse er der...forskellige hertz-svigninger...svingninger  i billedet afhængigt af hvilke ting man ser på, så hjernen (øjet) kan fokusere på 1 slags hetz og derefter en anden slags hertz.
Dette kan forklares på denne måde : i et billed af et hus, med et træ ved siden ad bruger man to forskellig hertz : et hertz på 50 Hz til huset og en hertz på 150 hertz til træet, så sagt på en anden måde vises huset kun med 50 Hz og træet kun med 150 Hz (hertz)...det kan give øjet lidt ro så den kan fokusere på det den vil.
(briller) bliver det brugt også hvis man har en mikrofon ved tæt ved munden i en holder fra øret. Disse briller gør at man kan få brillen evt. til at distrahere fra selve rummet men befinder sig i, gode også til at gøre det modsatte evt. køre i et køretøj i totalt mørke etc..
en af mulighederne i holografiene er at man kan bruger sin næse som koordinator, det vil sige det næsen peger på bliver fremhævet eller ti..tydeligere...



En af de mere avancerede former for Holografi er
mere flydende stof.med..lav el igennem i en hertz lignende strøm, her kan man lave alle mulige figurer og silhuetter.
I andre opstillinger men mere faste opstillinger bruger man rød laser til diverse punkter for at ændre indstillinger indeni til andre funktioner.
her i disse opstillinger kan man ændre farve og lys/kontrast, for at man kan se det indeni bedre.




Der findes i denne 3D eller holografi verden, både ting der er virtuelle og "virkelige", så de gælder i hverdagen, sådan noget som at se en bolig og købe den, foretage indkøb, hente diverse tilladlser og så videre og ting der bare bruges til "spil" eller "hygge"...


Tilbage til Moder-planeten :
Særlige sensitive.(sensitiv) personer..modtager .de..udenfor vibrationer fra andre der har det godt eller dårligt...det vil sige de er mere modtagelige for sådanne "vibrationer". De ser meget mere af den virkelige verden med et enkelt blik og har derfor nemmere ved at bliver....over-belastede.
mange også væk fra denne planet, mærker denne forandring på Moder-planeten...og space-skibet / ffærghen...færgen
Nogen bliver så medtaget at de må indlægges med svære ...psykoser...eller også have ..noget beroligene / terapi...
Heldighvis...heldigvis lærer mange at "distrahere" væk for denne sindstilstand der kommer og river dem væk fra hverdagen med alle disse dårlig-domme...



Det er værre med dem på selve planeten da de ikke kan distrahere væk fra Crash-et / nedturen, og fordi de mærker ånderne fra de diverse uheldige ...skæbner der er borte nu.



Mange redder sig ved at flytte væk -fra de hårdest ramte områder...og får det hurtigere bedre der...
Mange af børnene ved ikke hvad de skal stille op i deres grupper og allierer sig med de voksnes grupper for at få lidt mentalt støtte og kærlighed...Det akn..kan også være grupper med kun en af delene såsom kun mænd eller kvinder...
Nogen af disse grupper der er samlet i disse pladser er blevet lavet om til et slags "fængsler" hvor man overvåger dem i disse sportspladser dag og nat og de får ikke lov til at komme ud ...måske lidt med ...vagt.
Disse grupper lærer efterhånden at være på vagt for at ikke noget udefra kommer oh..og ødelægger deres...Team.





Et godt stykke oppe i bjærgene, langt væk fra det hele lever så disse nye kærligheds-grupper der efterhånden er blevt..blevet fikse til at lave mange ting selv også tøj og sko og sæbe etcetera .. De vil garanteret ikke tilbage og har fundet meget ro der til at kunne leve deres liv i harmoni ( måske lidt fasttigt..fattigt ) men godty..godt.

De holder møder om alverdens ting for at deres gruppe kan leve også i fremtiden..og der er i..en stilhed der, så det er ligesom englene fra vores verden flyver forbid..forbi der...

Disse grupper ..tænker også i retninger om ..hvordan man behandler sine dyr og frugt og planter, som man send..senere skal spise....De har økologisk-lignende og biodynamisk lignede tilstande i deres farme.....tit.
Nogen forstår også at sælge det videre men mange af disse gri..grupper laver deres farme så der er lige akkurat nok at spise til gruppen...

onsdag den 3. juni 2015

Trafikken på Moder-planeten bliver mere og mere intens og slum-agtig..ingen standser op hvir..hvis der sker noget..med de andre billister...
Enhver ahr...har sine gøremål og er bange for at miste det de har, desværre har mange allerede mistet meget, og der er ingen lysning i den nærmeste fremtid, men alt fortsætter i...den hårde gabng...gang.
Desværre er gadebander både med unge og børn en normalitet og det eneste de flygter fra er politiet der kommer engang imellem, og tager en med....

dem fra de diverse store pladser har ikke et køretøj , men har mistet det hele.....og håber på lidt held til at få lidt igen......











der bliver stadig arbejdet med vejarbejde til at forbeder..forbedre..magnet-banerne. Både magnetbanerne på landjorden og i ...luften......men det går i langsommere tempo nu..Selve essensen i disse magnetiske køretøjer var at de : havde en forstærker der forstærkede magnetismen under køretøjet...Med denne magnetisme var det muligt at navigere både i vejbanerne lige over jorden og lagt oppe i luften...



Var der mange på samme vejbane kunne man sætte sit køretøj til at følge den køretøj foran i ...autopilot tilstand...så den fulgte den som en tog gør med sin næste togvogn. Ellers mindede vejbanerne om de jordiske...











Mange af de...bort-kommende fra andre pa..planeter besluttede efter forgæves forsøg at få kontakt...enten med space-skibet eller moder-planeten at...begynde at færdes blandt folk -"Homo Sapiens"....Derfra kunne de måske arbejde sig videre enten til et liv i..l...på Jorden eller måske være heldigt at finde en måde at komme i kontakt med moder-planeten....



Det var straks værre for ...Androiderne...der måske godt kunne...blande sig...men havde ikke kapacitet til at være civile som mennesker, det var de ikke programmeret til/ indlært det..De manglede også efterhånden proviant og andre ting...hvad skulle de gøre ??



Nogen tog chnacen..chancen i det sydlige Amerika : Peru´, der var ikke alle registreret hos komunen...kommunen og, man kunne godt komme ud fra "den blå luft" og søge job og hus etc. Og det gik forbløffende godt, de fik venner og bekendte og job, og levede li...lykkeligt ...



Nogen andre tog chancen i Iran, de blandede sig mellem mennesker og her gik det også godt, nogen af dem rejste videre..til andre steder og andre blev...

En anden gruppe havde placeret sig som flytninge..flygtninge...og lærte sprogra..sproget hurtigt og meget af kulturen...de kunne så arbejde..i lade...lande der var mere check på såsom i Europa og Amerika...



Den sidtse...sidste del var kommet til disse lande der var mere check på og kunne godt se de havde flere "odds" imod sig for at komme ind i miljøet og få et job og etc.. en gruppe var kommet til Danmakr..Danmark og de prøvede lykken ved : "at først at arbejde sort og derefter...en gruppe gik i flygtninge-nævnet og nogen få spredt rundt omkring fik en af deres bekendte der arbejdede i kommunen eller i noget flygtninge "halløjsa" til at hjælpe sig...



Mange af dem valgte an..at ikke have forbindelse til hindanden for at ..."folk ikke skulle have mistanke" til noget....kun nogen få valgte at have forbindelse til e´n af dem i gruppen...


Men de havde ikke noget udstyr med der kunne...gøre ni..noget slemt...i staten..og de fleste af dem valgte at grave deres udstyr ned et sikkert sted..så det ikke kunne bruges af forkerte..
Nogen af dm...dem ønskede på dette tidspunkt bare et almindelig liv til deres dags..dages ende..