BBC News - World............

fredag den 29. maj 2015


Mange personer var blevet til hårdkogte typer..efter meget ..meget modgamng..modgang og dårlige oplevelser...mange blev også kort for hovedet og var ikke så venlige mere....når man mødte dem på gaden, på grund af krisen og crashet.
det blev ikke bedre at de stillede regeringen eller magtfulde personer til væggen, da de havde lige så svært ved at overleve.

Mange religioner...og folk der hørte dertil ..prøvede at berolige folk..og følte med deres modgang..og de hjalp hvor de kunne men det var enorme mængder ressourcer der skulle til og nye folk kom hver dag og presenterede...præsenterede sig udenfor...."Templerne"...


Da den vej eller hjælp ikke kunne fås var der mange der måtte eller blev nødt til at samles i grupper for at få ...det hele til at gå nogenlunde og ...ikke komme tomhænded ..tomhændet hjem.
Mange af farene...meget af det farlige vakte direkte gys og væmmelse over alt -dette var et sort hul i samfundet der var blevet bygget op og mange ...lagde da også noget af religionen på hylden..eller skammede sig at de ikke kunne hjælpe mere...
Det var hårde tider for alle og folk blev nødt til at reagere i disse tider...slavismen..slaveismen...dukkede op i diverse kroge af samfundet og også de helt unge kunne finde på at ...sælge sig selv...både mænd og kvinder.

Mode-ansigter bliver taget fra gaden og redigeret foran en computer....til det beder..bedre og mange gange blev de overført også til...look til andre personer..der prøvede lykken der.
Design var stadig in både inden for tekinik..teknik og inden for sapiens.
man simpelthen stjal fra hindanden...hinanden for at få et måltid mad med hjem i de lavere dele...af samfundet.

Der blev hård konkurrence også inden for dette fag, selvom mange ..kunne i nogen tilfælde tro at de var gud når de fik meget meget medgang..ved at folk købte deres musik / købte deres tøj / eller fulgte deres råd. Man skulle netop være lidt rustet i den verden til at kunne håndtere den form for medgang..når andre stod stille eller gik ligefrem ned med alt hvad de ejede og havde.

Alle håbede på at alle tingene skulle gå im..i orden igen og kom med kloge ord ...men "mørket "havde taget fat og spændte ben for at det normale igen kunne gro normalt og sikkert til ethvert
 hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar