BBC News - World............

torsdag den 28. maj 2015


En stjerne falder i samme rum-hul som space-skibet og navigerer gennem hullet til en anden Galakse-




Den nye galakse opdager denne nye stjerne og fejre dens velkomst samtidig med at der stilles en masse spørgsmål hvor den komme fra...en eftersøgning sættes i gang....
imens sover besætningen på skibet sin søvn og fortsætter sin rute til...friheden og trygheden
Man tog en masse billeder af denne nye stjerne og målte dens omkreds og om der kunne være noget levende på stjernen.



Andre foranstaltninger begyndte at regne ud ..hvornår den først blev synligt...og side den ikke var sååå langt b..væk fra planeten kunne de hurtigt regne ud hvor ...den kom "ind" i galaxen..galaksen...
Årsagen til at den først var kommet ud af hulle var at den...havde større fart på da den var røget ind i denne "smut-hul"

Denne galakse var også vandt til UFO`er men som mange andre galakser..kunne man altså ikke få det bekræftet fra UFO`en selv offentligt på TV eller i nyhederne.




Så den var vant til at noget "kunne" måske dukke op i horisonten, men ikke en hel ....stjerne.


På space-skibet var den udformet som en kæmpe turist-færge, med swimmingpool i toppen og masser af vinduer hvor man havde udkig "til....det blå"


Der var restauranter af enhver type og masser af mode-forretninger og andre forretninger..det var også muligt at ...lave business mens skibet svævede i rummet.


"addio mi avvio" sagde en ældre herrer da han ikke kunne mere forstå sit land og planet (farvel jeg rejser) til noget af hans familie.
Efter sandsynligheden om at finde noget godt...var denne "2smut-hul" gennem galaksen en af de bedste chancer man kunne tage..for at finde noget godt.


De sovende gennemgår deres liv i søvnen og både gode og dårlige drømme manifesterer sig i søvnen.
Soverummet var skabt a ..af mange individiuelle...individuelle faktorer og teknik og lægekunst der kunne o..pleje sig selv.....



En af tinegen..tingene var : Infrarød varme som varmede de sovende kroppe under deres søvn...
Andre faktorer var overvågning af hjernen med x-ray og infrarøde automatiske foto / filmapparater der straks kunne se en fare..i...kroppen i det hele taget og løste problemet..ret hurtigt så personerne kunne trygt sove videre...
Dii...disse apparater var programmeret til at se personernes aura og kropsvarme etc. hvor den var og hvor den bredte sig til, det samme med auraen...om det skete nogen..pludselige store forandringer etc..
Et problem var at de ikke var vant til at ...usynlige væsner i en anden dimension der omringede de sovende..så de..registrerede også disse væsners...velvære..og automatikken undervejs og de interne programmeringer..gjorde at...hver enkelt individ der sov blev medregnet de sovende dyr der var omkring sig...


En uheldigt ting ved disse væsner eller dyr var at : de havde lavet et hul til beholderen til det radiaktive... radioaktive beholder ved turbinerne..så selv om det var "lav-radioaktiv" beholdning i disse beholdere, havde dyrene alligevel spredt så meget af dette indhold til de sovende så, de begyndte at få...symptomerne af radioaktiv kontakt.

Disse stoffer havde også, "frosset en del af det elektriske system i skibet, men det gjorde heldighvis ...heldigvis ikke noget i det område, men !! på længere sigt kunne det !!

Nu var det sådan at i dette hul kunne man ikke vemn..vende tilbage samme vej.ad samme hul..det havde man ikke opfundet endnu, og man havde heller ikke tiden på hullet viste sig på den anden side, da man ikke havde en rigtig tegning eller mappe af galaksen der.
Så det er " one way " eller " no way back " whole...







Ingen kommentarer:

Send en kommentar