BBC News - World............

søndag den 24. maj 2015



Desværre må man hellere sige, fandt man en hel stor losseplads af forsøgsdyr ude i den dimension, da regeringen forsøgte at få disse personer tilbage der rejste.....
Det var en fyldt losseplads af disse dyr der var blevet gemt der, omkring 60 km 3 af alle mulige forskellige slags dyr, der var bl.a. brugt til at lave eksperimenter til lignende projekter såsom "Philadelphia Eksperimentet".

Meget kort fortalt var Philadelphia Eksperimentet en forsøg der blev lavet af militæret mange år siden da man mente at et skib i havet kunne blive usynlig for radarer ved at lave en elektrisk magnetisk felt omkring det ved hjælp af 2 store magneter på skibet. Operationen lykkedes men alt for godt, skibet blev nemlig usynlig for det blotte øje også. Desværre blev mange mennesker syge at være ombord dette skib og mange underlige ting skete både ombord og med skibet og med personanlet efter operationen... ting der ikke kunne klares af og hjælpes med lægevidenskabet. 

Regeringen stoppede eftersøgningen af space-skibe efter at have set dette svineri der var i rummet af efterladene dyr og begyndte at kigge efter om det nu havde været STATEN der havde gjordt dette..


Space-Skibet var bygget meget enkelt op og havde en nogen finesser såsom solenergi der var bygget med en beskyttelses-glas af panserglas som dem til iPhone nutildags, de producerede en stor del af energien til skibet når der var sol, men udover dette brugte man " lavstråle-atomenergi " til at varme vandet op til de 2 dampturbiner der blev brugt til skibet.
Normalt brugte man kun 1 af turbinerne til at føre skibet frem da det var rigelig med kraft til at føre skibet frem og ennergi (energi) til strøm etc.




Planeten / galaxen , da den var et godt sted at leve i,  var influeret meget af mode og selvopfattelse, man brugte meget de andre planeter nær ved til at tage på ferie og opdagelse etc.
Det var lavet eller opbygget gruppe-mæssigt og mange musikere eller modeskabere havde mere at sige en bare musik og mode..sangere og grupper af musik var ikke bare grupper men blev også frontbilleder til politik / fremtidsønsker / drømme / og brugte meget deres tekster og musik til at udforme disse ....ønsker....andre grupper kom med andre forslag til hvordan man burde se sit liv på og ....andre4...(andre).

Man brugte magnetiske "jernbaner" som planeten var omgivet af naturligt -til at nå sit arbejde eller skole eller hjem....


ogen (nogen)supermarkeder var udformet sådan at man bare skulle forbinde brugsvognen trådløst til tabletten (komputeren) man havde med hjemmefra hvor man havde skrevet huskeseddel på den...og så gjorde vognen resten ...man skulle bare følge vognen undervejse (undervejs) der stoppede foran nogen boks-automater-lign. ( der hvor man køber cola og chokolade, slik etc. og det kommer ud af en skuffe ) og istede (i stedet) blev det læsset automatisk i vognen gennem en låge i ben-højde...til sidst kom man til kassen hvor der var nogen der sødt hjap (hjalp) til med at fylde indkøbsposerne../.kasser eller inkøbsvoghn (indkøbs-vogn) alt efter behag.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar