BBC News - World............

fredag den 20. maj 2016

På Jorden var udviklingen og indføringen af de flygtende fremmede stadig i gang, vi havde haft mulighed med at også at få udviklet udstyr fra militæret fra den anden side, men det var top hemmeligt, da disse havde meget udviklede muligheder man ikke helt forstod på nuværende tidspunkt.

De rygtedes til de fremmede at nu var deres Moder planeten ved at gå i orden men mange sagde eller tænkte "allora no" (ikke nu).


 Mange af vi andre blev forundret af denne #fred på moder-planeten og var i første indstand parat til at glemme altom krigen, men vi blev så bange at de skulle ende i en af de fodboldbaner, og hård fremtid, så det gøs ned af ryggen og valgte derfor at tie.



Ideer og brainstorming var dagens emner i det høje og lave business da man kunne bytte og udbytte ideer fra de forskellige firmaer man havde været på både her på Jorden og på Moder-planeten. Mange af reglerne eller moralen var i en indkørseksperiode men man havde ikke problemer desideret med alkohol eller andre rusmidler .
På Moder-planeten var den første Æg-menneske eller sapiens (tænkene væsen)blevet født på planeten. Man satsede på dette også for at lægge en dæmper på krigs-spørgsmålet. Man investerede stadig i våben men ..........holdte fred indbyrdes i 75% af tilfældeene.

Æg-mennesket havde før været på planeten men havde aldrig lagt deres æg der, da de ikke havde haft mulighed for det.

Mange begyndte at studere deres kultur og muligheder da den eller de var lidt anderledes bygget op. Noget af strukturen var at man på et eller andet tidspunkt blev forladt af moren og faren og levede enten alene eller med deres samlever / børn eller i flok.De havde ikke så meget med familieforhold.Æg-mennesket var selvfølgelig også nysgerrig over de andres kulturer.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar