BBC News - World............

torsdag den 12. maj 2016




Den nye regering af moderplaneten dimension e bestod af en herre der var på en måde fantasiøst.
denne herre var gemt bag nogen gardiner af sikkerhedsmessige grunde da krigen stadig kunne starte igen igen.vagter i forskellige dimensioner var stillet til rådighed så de kunne passe på ham i forskellige vinkler og dimensioner.der var en anden konkurerende gruppe der konkurerrede med denne regerende og prøvede at spænde ben for ham.
Den anden gruppe var på en måde mere ærlig da man kunne se hvem der talte i fuld krop. Den bestod af en kvinde der bar en jakkesæt i klassisk form fra deres egn, og to unge mænd der var på mange måder hendes assistent.



En Ufo af ukendt planet eller sted var på et bjerg og svævede derover for "vist nok " at opsamle diverse mineraler og metaller.der var ingen opsyn ed disse fremmede fartøjer da man stadig ikke havde styr på planeten.størrelsen af denne ufo var så stor som en større by men selve spidsen var ikke større en lastbil på tværs.de brugte statisk lysteknologi til at komme ned og op fra ufoen.



diverse familier mødte hindanden efter nogen tid eller blev genforenet men havde en del sår efter krigen og mange af dem havde kæmpet indirekte mod hindanden og mange af dem led stadig af sjælesorg efter krigen.



Mange af disse krigere blev på alle måder forsøgt i at få til at gå i krig igen med manipolerende teknikker bl. a. ved at påvirke underbevidstheden i forskellige medier skjult og andre steder så disse mænd og kvinder måtte slås med deres egne tanker også.
Mange af disse familier havde diverse pligter for hindanden og orden så de ikke endte i en krig inden for familiens fire vægge.nogen af disse familier blev meget religiøse og levede en simpelt liv for dagen og vejen.

Krigen blev holdt nede som sagt sidst ved at forbyde andre indgang til de ramte områder-


Ingen kommentarer:

Send en kommentar