BBC News - World............

søndag den 13. marts 2016

På moder-planeten, var der sket mærkelige ting og det havde holdt folk oppe i krigs-området, samtidig med at disse ting skete og folk var blevet meget sindsforvirret og voldtaget i sjælen, holdt alle lige-pludselig våbenhvile. Men vidste ikke hvorfor de gjorde, men der var ellers forskellige krige i KRIGEN men cirka 85 procent af alle krige holdt våbenhvile.




De forskellige statuer der var i forskellige museer der symboliserede sammen-smeltningen af forskellige kulturer der var blevet af høj værdig samtidig med at nogen af disse statuer var begyndt at ud-kvække lyde fra sig og blive rødglødende. En af statuerne var allerede blev spået i en hellig bog og også tegnet at hvis den sprang ud så.......
Forskellige videnskabsfolk var styrtet dertil med at komme med svaret og hvilken kanal a dimensionerne de brugte, men det viste sig at det var nogen dimensioner de ikke kendte til endnu og skulle først til at lære at kende.
Hver tredie år blev de nye dimensioner præsenteret til offentligheden men det var ikke alle dimensionerne disse befolkninger kunne bo i , men nogen egnede sig kun til udstyr eller gasser eller insekter.


sådan som statuen var i virkeligheden

sådan som statuen var blevet tegnet i bogen....



De forskellige pengemænd der havde tjent styrtende var rasende (var vrede over) over den pludselige "pause" og prøvede at manipolere en ny start af krigen.
Nogen fik talt på kryds og tværs mellem de forskellige grænser de havde lavet i befolkningen og der begyndte at lysne med et håb om fremtiden.




Den del af befolkningen der havde gået ind for den gamle regering og boede al-siders, kom kun til krigens dimension i sikre områder, så de anede ingenting endnu.




Pengemændene prøvede på alt muligt til at fortsætte krigen - det var virkelige store løgne der kom frem som undskyldning til at fortsætte krigen men og flere og flere tegn på racisme blev forsøgt indsmuglet som undskyldning.




mange og flere kom til og kunne så begynde at danne paralleler til hvad der var sket før .... man begyndte så at kunne se ideen der var blevet brugt til at starte krigen.