BBC News - World............

søndag den 20. december 2015














nyt skib var kommet igennem rumhullet og folk var fortumlet @ de kiggede sig omkring ved de store vinduer og kunne se en velfungerende Galaxe ....der gik ikke mange sekunder og der var 2 space rumbiler i syne begge paa størrelse med en VW Polo og blink på taget




Imens midt i rumhullet var en #Spaceskib fra en helt far away dimesion blevet bordet eller kapret som man siger og passegerende var blevet smidt ud af deres skib via en tryluftsspuler men dem der kaprede skibet havde ikke set at de var kommet til at smide dem ind ad skroget på Rumfærgen der havde fået nogen skræmmer undervejs.






disse indighvider som man ikke havde set før talte en fremmed sprog og var anderledes opbygget og havde en anden slimholdig krop som havde nogen punkter his og her der guidede resten af kroppen rundt.







de kiggede på rumfærgens rejsende og blev forskrækkede fordi de alle lå og sov og forde de så de syge ud -så de begyndte at undersøge hvad der var galt.


nogen der havde gennemgået en party party hypnotisør var ligepludselig fået en call back ved nogen parallele fornemmelser under deres søvn der sammen disse fremmede væsner
der var meget mere fredelige end vi er . 





onsdag den 16. december 2015

tirsdag den 8. december 2015

nogen fra Moderplaneten tog springet og inviterede en anden kultur der ikke havde haft held med at blive inviteret indenfor i sammenholdet på planeten. De hade en parallel religion men med andre vinkler men ellers meget venligsindede og tolerante.
De så lidt anderledes ud da de var høje og lidt mere spinkle end os, men ellers velfungerende etc...

mandag den 7. december 2015



Det var sådan at disse spioner for den anden kultur havde forstået hvor den Moderplanet var og var parat til at rejse som en af dem på færgen der rejste tilbage og med den undskyldning at der var ikke noget ved det .



Det havde fundet de forskellige GPS ruter førgen krydsede og kunne nu med at køre disse GPS´ser tilbage ramme nøjagtig landingsbanene på Moderplaneten.
Ja det var sådan at nogen af de forskellige ansigter var simpelt hen for vigtige og derfor overtog de deres kroppe og liv, sådan uden varsel, ja og nogen blev skrootet og andre blev overført til en anden krop til en anden planet og kulture efter at de havde nulstillet deres hukommelse.
De fledste af den lagde ikke mærke til noget og havde ikke engang men´ af det..







Den første område det prøvede på at overtage var ....krigsområdet ..fordi der var det mest sandsynligt at der ikke nogen der noterede noget.




Imens her på Planeten Jordern var vi nogen der manglede luft til vores rumskibe og planeter og fandt det en delikatesse at hente sore mængder med hjem uden vi lagde mærke til det.
Hvad man ikke vidste her på jorderne var at de smed deres ekstrementer eller rettere sagt ...lort...lige i hovedet på os men parfumeret så vi ikke kunne dufte det skete.

Grunden til det var at gjorde man det ved kloakkerne ville det blive opdaget da der er en hvis begrænsning.




Ja helt ærligt vi havde glemt alt det smoke og fabrikker der afledte spildevand men glemte vi at rense det....JA. så nu var der ikke mere noget rent vand eller luft og træerne så meget råddent ud, også i bladene.