BBC News - World............

fredag den 18. september 2015

Nyt space surfer tager afsted at #rumspiralen

Et ny skib i rummet tager afsted i rummet, da de ikke har fået feedback af de andre #spaceskibe der er afsted så er der flere der prøver lykken den vej. Mange ved ikke hvordan det kan lade sig gøre og mange springer fra i sidste øjeblik da de får at vide at de surfer ind i en ny dimension og kan ikke ses af de andr og mange gange kan heller ikke selv se de andre.



Hjemme på #moderplaneten får man uhyggelige notiser i nogle gemte papirer der findes i en skuffe hvor firmaet er blevet en dilemma mellem to skuddramaer og bliver næsten helt udraseret, inklusiv de arbejdene.

PS flere billeder vil komme men har ikke lige haft tid til at fremstille dem.

mandag den 14. september 2015

Da moder-planeten får at vide at måske er de i fare ude i rummet starter de en eftersøgning og sender nogne..nogle flere skibe og manskab mandskab afsted so..siden de sidste farede vild (blev bort) i en anden dimension....


Det er en større eftersøgning, for hvor skal de lede, når de nu har taget dette "smut-hul" gennem galaksen, men det bliver svært at finde koordinaterne og stedet, da de er i en anden dimension, som også normalt ikke bruges...


De leder først ved nabo-galakserne, men finder intet spor der, så eftersøgningen går lidt død da de ikke kan finde over 100 space-færger i den første lys-års afstand.
Da det drejer sig om så mange sapiens fra deres galakse, investerer de i flere folk til at lede og finde dem, og der bliver også sat en dusør på mange penge for dem der kan give oplysninger der leder til et spor af space-skibene.



Selskabet var så smart lavet at de vidste faktisk ikke koordinaterne af sikkerhedsmæssige grunde. Kun nogle få der styrede skibet og dem der programmere-de dem, men de var skjult i deres løn-registre så man kunne ikke spore dem, simpelt hen for sikkerhedens skyld i disse krigs-tider.
Så eftersøgnings-teamet kunne ikke knække koden til disse registre derfor var der ikke noget at hente der og da der endnu ikke var vendt nogen skibs-fører fra skibene tilbage da der ikke var nogen retur-vej, ja så var der ingen mulighed at få nogen oplysninger der.