BBC News - World............

lørdag den 11. juli 2015

 Andra dimensioner och gränsvärldar.


En ny visuel teknologi baseret på flere dimensioner end 3 D kommer ud og den fungerer. Denne teknologi er baseret på en "light-version" af de rigtige dimensioner der adskilles og holdes separat, så de ikke kan ses fra hindanden. Denne teknologi har formået at skabe altså nogen "dimensioner der krydser hindanden" og man kan mærke og føle / se disse når de bliver brugt.
Disse veje / dimensioner skaber en revolution inden for mange områder da disse kan gå ind og, belyse ting fra en anden side, - gå ind i organismen / årer uden at skære eller stikke og meget andet såsom pleje / rense motorer udefra etc..
Der er endnu ikke klart om man kan opholde sig "menneskeligt" i disse "kryds-dimensioner" / måske kan visse dyr-arter eller insekter...

 Forum FR


Man har set med en kamera i disse dimensioner og kan se at ikke alt fylder disse dimensioner fra "den normale dimension" det vil sige at en by-område vil .......måske se næsten som en "tomt" område uden bygninger eller levende individer afhængig af hvilken kryds-dimension man bruger.
Man kalder den for #D-teknologi og man forsker videre om radio-teknologi altså signaler også kan komme derind. I visse af kryds-dimensionerne kan signalerne ikke komme dertil og vil derfor være FM-fri og TV / mobil-fri steder, men man kan dog stadig importere signalerne med ledninger etc.
Man har formået at skabe en sådan skarp lys at man kalder den for surround-lys, ved denne nye teknologi. Lyset / reflektionen bliver så klart når den belyser en væg uden at det generer øjet.

 SYV SKJULTE DIMENSIONER


Denne nye teknologi er også særdeles gavnligt til deres allerede skabt holografi-teknologi, hvor man kan både bruge den til at udbygge holografien (uden at den gå i stykker) og til at gøre den større og bedre, så der faktisk kommer flere hjørner og kanter i enden / visuelle, Der skal dertil siges at med den "normale" dimension kan så manipulere eller rette alle disse andre dimensioner der krydser- så det går begge veje.
Man kan lave mapper og kort af flere dimensioner på en gang -med denne teknologi.

 Wikipedia




En Planet i en anden nabo-galakse bliver indflytnings-klar så man kan bo der og leve et civiliseret / borgerligt liv. Alt er der taget højde for lige fra parker og huse / lejligheder / byer /supermarkeder / landbrug  / monumenter / museer / hospitaler etc. Meget af det er planlagt lignende den gamle spil Sim-City og andre bygge programmer.



Meget af det forudbyggede har man fået af erfaringer ved at bygge hele byer / planeter andre steder og har en top 100 tjekliste i mangler ved sådanne nye steder.
Reklamer om denne nye planet florerer i den gale galakse og mange der ikke gider-krigen mere og har råd prøver at flytte dertil, mens andre mener at "nissen flytter altid med" altså de dårlige ting forfølger en indtil man får løst dem.



Det ser lovende ud, og der er mange håb for at finde endnu planeter i denne "nye" galakse til at bygge på. Man har stadig kontakt med de gamle planeter-dagligt, men turen dertil er meget længere end en dagsrejse.
Mange der har fået på forhånd job der har fået høje gager / løn, men de har ikke kunne forsikre at dette kunne vare ved.
Meget stjerne-udstyr er bragt dertil da man ser de andre planeter/ galakser fra en anden vinkel.
Til at bygge denne planet har man også brugt "genetiske-menneskelignende-androider" til noget af den hårde arbejde, speciel da der stadig ikke var så meget på planeten og det har man rejst monumenter / statuer om- både skaberen og individerne , det skal også bruges til turismen, så man kan fortælle hvordan man har udbygget / bygget på planeten og til skolerne så de kan lære om deres historie de næste mange generationer.




fredag den 10. juli 2015



Den tilbageholdt space-skib er stadig i den hemmelig parkering ude i rummet mens i al hemmelighed begyndes der at efterforskers om det er muligt at nå deres moder-planet de er taget afsted fra.
Dem på skibet sover stadigvæk men ved ikke at skibet er blevet indtaget af disse andre væsner og deres space-færge sat i en form for parkering ude i rummet.
Disse dyr de var omgivet af under turen har mærket invasionen og næsten alle af dem er gået ud eller har gemt sig og der er blevet nogen få nysgerrige tilbage. Det er stadig en mysterium hvordan disse dyr klarer sig ude i rummet ??
Man er begyndt at udspørge om de forskellige faser de har i livet....under søvnen....samtidig med at man begyndte at efterse deres mapper de navigere-de efter om der var noget i sigte eller om de stemte med deres planet-tegninger og galakse mapper. Man lavede en større efterforskning og arbejde i denne område, men man kunne ikke tyde helt...skibets tegninger af galakse-strukturen.







Der var masse-arbejdsløshed og mange følte sig truet og andstødt, og for at få noget ro igen begyndte de at flytte til steder hvor de vidste at deres egen racer boede der i stortal, store blandede kvarterer begyndte at gå i opløsning og bolig-prisen sank for at få lejligheder der, da ingen vil bo der. Nogen valgte en-da at flytte til deres hjemme-planet igen.
Disse kvarterer blev til slum-kvarterer og mange hang på gaden og havde opgivet håbet, vidste ikke hvad de skulle tage sig til.
Kvinderne i disse områder kunne tit ikke få lov til at forblive "normale", de blev tit enten til "heltinder" der blev forgudet eller vil gerne forgud-es eller "tabere" der blev manipulerede og frarøvet alt....



Det var ikke helt nemt at ..dele det hele da det hele var i mange generationer levet og åndet i en mikset måde, da alle kunne bidrage og være med til at skabe og udvikle og innovere deres planet.
Undervisningen var tit i forskellige "skoler" med forskellige undervisnings-metoder der nu var blevet accepteret af staten / palneten...pa..planeten.
Der var store rigdomme og videnskab lige inden for disse "skoler" og man kunne ikke forstå at man skulle til at nøjes med...en le...lille del af alle de sapiens der findes i deres galakse.
Skolerne skulle så begyde..begynde at tage hensyn til....elevernes oprindelse og undervise under disse normer og det var de ikke meget for da de kunne se alle de skatte gå i glemme-bogen med den fælles lærdom. Det var ikke alle der gav sig og kun nogen få flyttede deres børn så de fortsatte med at undervise...på den bedst mulige måde.



Selvom den nu store adskillelse i mange kvarterer og planeter, fortsatte stadig de der havde fået en blandet barndom og måske var af ba..blandede kulturer med at lave områder specielt i storbyer hvor man kunne træffes/købe/investere/spise/drikke/arbejde etc. det var simpelt hen in at være der da meget af det "hele2...hele" groede/voksede stadig. Der var meget udvikling og udtryk i disse områder og man kunne komme der trygt og der blev set ned til en hvis man generede andre.
Her var det helt naturligt at sprogene skiftede og bøgernes sprog skiftede og man lavede sine egne "tale" kulturer og mikset sprog. mange af disse sprogvar gået i generationer og der fandtes bøger skrevet i disse sprog. Mange kiggede ind de diverse steder for at få det sidste nye inden for alt muligt.
Mange feriesteder var også sat op til at man kunne træffes imellem.

Mange ledte netop efter dette for at kunne være med i en klike der -eller købe noget der var lavet af disse kulturer.
Det var noget af det bedste man kunne være med i og der var større sandsynlighed for at få job/uddannelse der end andre steder. Mange spåede disse steder til at være "fremtiden" da det udenfor disse områder slet ikke gik....eller gik dårligere.

I provinser havde man gjordt det at man havde in-ført en af disse blandede kulturer / sprog til sig og det var den de levede / bryggede på videre.....



En typisk liv af disse kunne forgå...foregå sådan : lære sprog fra de små klasser....ungdom og småjobs i udlandet./ anden planet..mange var "i lære" inden for service for netop den område de kunne tænke sig at studere i, også her kunne man studere videre eller tage kurser der var mest egnede på andre planeter / lande / områder og specialisere sig...etc..meget af undervisningen var delt op i moduler og man kunne specialisere sig hen ad vejen. Mange af modulerne var til at tage enten på teoretisk vis eller på praktisk vis, da man fandt ud for længe siden at det er ligemeget hvordan man ...lære det, bare man ved det...